zondag 15 mei 2016

Dag 12 Las Vegas

Uitslapen is vandaag wel gelukt, we komen er uiteindelijk pas om 10 uur uit. Een beetje brak want het bed ligt niet zo heel lekker. Tegen de tijd dat we gedoucht hebben en ik de blog van gisteren afgemaakt heb is het al 11 uur en is wordt de ontbijtkaart opgeborgen. Maar wees niet gevreesd, er is altijd nog de kleinere all-day breakfast kaart! Je zou maar 's avonds niet kunnen ontbijten.... Om eerlijk te zijn heb ik vorige week een keer 's avonds ontbeten, bij Denny's na die mislukte maaltijd in Anaheim. 

We besluiten vandaag de Hoover Dam te bezoeken. Deze stond nooit hoog op ons lijstje en is er daardoor bij vorige reizen bij ingeschoten. Maar vandaag gaat het eindelijk gebeuren. We stoppen eerst bij een brug die er recht tegenover ligt en waar je overheen kunt lopen. Wat een gigantisch ding is het zeg. Je vraagt je af hoe zo'n dam al dat water tegen kan houden, knap staaltje vakmanschap. Daarna rijden we over de dam zelf, parkeren en lopen er overheen. Het is bloedheet, ongeveer 34 graden, gelukkig kun je aan één kant redelijk in de schaduw lopen en staan er waterfonteintjes waar je uit kunt drinken.
 

Op de terugweg stoppen we wederom bij een supermarkt. Het water gaat hard en we kunnen ook wel nieuw ijs gebruiken voor de koelbox. Een fruitsalade gaat er ook wel in en we moeten natuurlijk even langs de schappen met koekjes en snoep. Zien elke keer weer iets nieuws, nooit geweten dat er Oreo's zijn met red velvet. Die moeten natuurlijk geprobeerd worden. Onder het genot van de fruitsalade kijken we op ons gemak naar een vrouw die een gigantische opblaaswalvis in haar auto probeert te proppen. Uiteindelijk lukt het haar en ze grijnst triomfantelijk naar ons. 

In Vegas stoppen we bij de Premium Outlet South, beide slagen we goed. Ik ben vooral blij met mijn witte spijkerjasje, die zocht ik al een hele tijd, maar slaagde er steeds niet in eentje te vinden die goed zat. Nu geslaagd bij Tommy Hilfiger voor een erg mooie prijs. Hierna zijn de beentjes moe, terug in het hotel duiken we lekker het bad in en rommelen wat voordat we gaan eten. Dit doen we bij Double Barrel, een echte aanrader, hier kun je ook lekker buiten zitten. Een cocktail mag ook niet ontbreken. Voor het eerst kunnen we lekker rustig natafelen, meestal wordt de rekening al vlak na je laatste hap neergelegd. Ze zeggen dan wel dat je rustig aan moet doen, maar heel relaxed zit dat niet. Maar nu gebeurt het voor het eerst dat we ons afvragen waar de rekening blijft. We vragen ons af hoe de Amerikanen die in Europa op vakantie zijn dit ervaren, hier moet je eigenlijk altijd wel om de rekening vragen. Terug in het hotel wagen we een gokje, wederom geen succes, Aria is ons niet gunstig gezind. Dan maar naar bed, morgen willen we weer wat wandelen.

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten