donderdag 19 mei 2016

Dag 16 Las Vegas

Afgelopen nacht werden we beide wakker van gerommel aan de deur. Het klonk op dat moment alsof iemand binnen probeerde te komen. Het duurt even tot dit tot je doordringt en tegen de tijd dat Cyriel bij de deur is en door het kijkgaatje kijkt, is het opgehouden. Hij ziet ook niets. Het eerste wat we dachten is dat iemand zich vergist had. Maar het gekke is dat we daarna geen andere deur hoorde, wat je hier duidelijk hoort. En ook het geluid dat we hoorde was gerommel en niet het geluid van een pasje die in de deur gestoken werd. Misschien iemand die dronken was, geen idee. Maar apart was het wel.

De laatste dag is aangebroken en besluiten er een relax dag van te maken. Als eerste gaan we lekker ontbijten bij de Paradise café bij het zwembad. Je kunt hier heerlijk ontspannen zitten en het eten is ook erg lekker. Alleen wel een beetje aan de prijs. 

 

De volgende stop is de Walmart. We willen nog wat typisch Amerikaanse snacks halen en wat flesjes zonnebrandcrème. Ze verkopen deze hier massaal in spuitflessen en niet in die onhandige pompflesjes zoals in Nederland. Tel daar een lagere prijs bij op en je snapt waarom ik ze meesleep. Op de parkeerplaats halen we alvast alle rommel eruit en knappen we hem wat op voor het inleveren morgen. Deze Walmart staat in een wat mindere buurt en terwijl ik wat rotzooi weggooi stopt er een auto bij Cyriel met wat vage gasten erin om een peuk te bietsen. Cyriel geeft er één en ze vragen waar we vandaan komen. Ze verstaan Ireland i.p.v. Holland (The Netherlands zegt niemand iets) en beginnen meteen enthousiast te roepen of we wiet bij ons hebben. Eeeeh nee, vandaag nou net niet.

We willen als afscheid lunchen in onze favoriete tent op de Strip, de Stripburger. We gaan hier lopend naar toe, het is net te doen qua afstand in deze warmte. Het kwik zit ruim boven de 30. De burgers zijn heerlijk, net als de shakes. Cyriel heeft een shake met bourbon erin, hips. Terug bij het hotel duiken we het zwembad weer in en genieten van de warmte. Het leuke hier is dat je ook mag drinken in het zwembad, er zijn ook allemaal randjes in het water waar je op kunt zitten. Ook wij maken hier goed gebruik van.

  

's Avonds delen we een pizza, we hebben niet veel honger. En daarna is het tijd om de koffers in te pakken en het gewicht te verdelen. We mogen per persoon 20 kg meenemen als ruimbagage en het is deze keer een uitdaging om dat te halen. Ik had al expres twee spijkerbroeken meegenomen die al aardig op waren, dus die blijven nu achter. Met veel gepuzzel en schoenen in de handbagage te proppen lukt het uiteindelijk. We hebben goed geshopt en lekkere dingen meegenomen en dat merk je goed. Nog even het blog schrijven en slapen, morgen wordt het een hele lange dag. We vertrekken om 9:40 uur lokale tijd (18:40 NL tijd) en landen als alles goed gaat zaterdagochtend om 9:20 uur (0:20 's nachts voor ons). We missen dus ergens een dag.

4 opmerkingen:

  1. Goede reis, wat een leuke afwisselende en relaxte reis hebben jullie gehad!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! De volgende keer wat meer natuur denk ik, die wandelingen zijn wel verslavend hoor.

      Verwijderen
  2. Goede reis! Las jullie blogjes meestal bij mijn ontbijt, ga dat nu wel missen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Leuk om te lezen. We willen nog wel een keer gaan hoor ;).

      Verwijderen